Elérhetőségeink

Címünk:

1123 Bp., Nagyenyed u. 15/B.

 

Telefonszámunk:

+36-1-781-0000

 

E-mail címünk:

ugyfelszolgalat@rok.hu

Elfogadott utalványok

5 éve a korszerű és használható tudás szolgálatában
 

Iskolánk 2017. augusztus 1.-én ünnepelte fennállásának öt éves évfordulóját.

Iskolánk fennállása óta büszke arra, hogy a hozzá beiratkozott diákok közül mindenki elsőre sikerrel vette az akadályokat és sikerrel tudta kamatoztatni a nálunk szerzett tudását.

Diákjaink visszajelzései alapján ez nagyban köszönhető a felkészült és türelmes oktatóinknak, akik szabadidőjüket sem sajnálva segítették diákjainkat a felkészülésükben.

 

Korszerű tudás, biztos elhelyezkedés
 

Iskolánk fennállása óta nagy örömmel jelentheti ki, hogy a nálunk tanult diákok olyan tudással büszkélkedhetnek, melynek köszönhetően sikeresebbek voltak a felvételi vizsgáik során, sokkal hamarabb juthattak álláshoz, valamint elhelyezkedésük után, korszerű tudásuknak köszönhetően, gyorsabban léphettek előre a ranglétrán.

Gratulálunk ezen hallgatóinknak, akik ezáltal is öregbítették iskolánk jó hírnevét.

 

Rólunk
 

Intézményünk jelenleg a következő területeken foglalkozik továbbképzésekkel valamint munkakörökhöz kapcsolódó felkészítő képzésekkel:

 

  • Programozás oktatás

(3-8. osztályos gyerekek az algoritmikus gondolkodás, a robotika és saját számítógépes játékok készítésén keresztül sajátítják el a programozás alapjait, amit a későbbiek során jól hasznosíthatnak az élet más területein is),

  • Informatika

(ECDL vizsgákra történő felkészítések, informatikai alapozó képzések)

 

Küldetés

Mint ahogy a logónk is szimbolizálja, fényt szeretnénk gyújtani ott, ahol még sötétség van.
Célunk szakképzett, jól felkészült, naprakész tudással rendelkező szakembereket adni a munkaerőpiacra.

Célunk továbbá, hogy a nálunk tanult diákoknak segítsünk a minél gyorsabb elhelyezkedésben illetve továbbtanulásban. Ehhez nagyban hozzájárulnak a fogadó intézményektől kapott pozitív visszajelzések, miszerint a mi diákjaink szakmai tudása nagyban kiemelkedik az átlagtól. Így szívesen fogadják a hozzánk járt tanulókat.

 

Leírás

Iskolánkban / kihelyezett helyszíneinken oktatóink kulturált, kellemes légkörben tartják képzéseinket, melyeket a nálunk végzett diákok csak úgy hívnak a "ROK".

Úgy, mint a nevünk rövidítéséhez hasonlító zenei stílusban, úgy mi is megpróbálunk új, "a megszokottól eltérő" módon, felszabadultan oktatni, úgy, hogy miközben diákjaink megszerzik a számukra szükséges tudást, ill. ismeretanyagot, eközben szeressenek is bejárni az óráinkra. Mindezt teszünk azért is, hogy dinamikus, változatos, fiatalos stílust képviseljünk és elüssünk a megszokott, unalmas oktatási stílusoktól.

 

Jelentkezési határidők

"Úton a jövőhöz"

Programozás Oktatás
gyerekeknek
:

2017. szeptember 10.

 

"Programozz szabadon,

szabadban" napközi tábor:

Időpont meghirdetése a későbbiekben.

 

ECDL felkészítő (hétköznapi):

Jelentkezés folyamatosan.
 

ECDL felkészítő (hétvégi):

Jelentkezés folyamatosan.